امروز: شنبه، 3 آذر 1403
06/3 1394

ایران و جهان - سید کامل تقوی نژاد مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه از بانک ایران  زمین مطالباتی داریم و اختلافی با این بانک نداریم اذعان داشت که یکی از شرکت های بازرگانی مطالباتی از بانک ایران زمین دارد که در این زمینه با اقامه دعوا در مراجع قضایی توانسته اصل و به زودی فرع مبلغ مورد مطالبه را دریافت می کند .
وی در تکمیل سخنان این بخش اذعان دارد که مطالبات بانک نیز از تعاونی مولی الموحدین است که در سال 1390 با مشکلاتی که برای این تعاونی ایجاد شد پدید آمد .
مدیر عامل بانک سپه اذعان داشت که موسسه مولی الموحدین مامور ساماندهی تعاونی بهمن ایثار شد که در همان مقطع خط اعتباری بانک مرکزی در اختیار بانک سپه قرار گرفت تا به این تعاونی پرداخت کند.اما داستان از اینجا شروع شد که ظرف 6 ماه بانک مرکزی خط اعتباری را پس گرفت و تنها ضمانت نامه 200 میلیارد تومانی بانک ایران زمین به عنوان پشتوانه آن خط اعتباری برای بانک سپه باقی ماند .
تقوی نژاد اذعان دارد که به دلیل این نحوه مراوده بانک مرکزی همواره این گلایه از سطوح میانی بانک مرکزی به دلیل برخوردی شد همواره وجود دارد و در این زمینه از بانک مرکزی گلایه مند هستیم .
وی اذعان داشت که میزان مطالبات از بانک ایران زمین امروز به 400 میلیارد تومان رسیده است.

تقوی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت که بانک سپه همراه با 8 بانک در کارگروه طرح تحول نظام بانکی مشارکت دارد و در این زمینه با بررسی قوانین و قراردادی که با دانشگاه تهران منعقد شده در حال جمع آوری و تکمیل این طرح با مشارکت با معاونت بانک و بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد است و ما حصل این بررسی به همراه بررسی های موازی که در بانک مرکزی در همین زمینه صورت گرفته تجمیع خواهد شد و به دولت تقدیم خواهد شد .
در ادامه سید کامل تقوی نژاد افزود: در ابتدای سال 1392 مجموع سرمایه بانک سپه معادل هشت هزار و 559 میلیارد ریال بود که این رقم در اسفند همان سال به 72 هزار و 119 میلیارد ریال و در اسفند ماه سال 1393 به 75 هزار و 532 میلیارد ریال افزایش یافت.
مدیر عامل بانک سپه با بیان اینکه میزان حقوق صاحبان سهام بانک سپه از اسفند سال 1392 تا اسفند سال 1393 افزایشی 17 برابری را تجربه کرده است، گفت: حقوق صاحبان سهام بانک سرمایه از چهار هزار و 570 میلیارد ریال در اسفند 1392 به 80 هزار و 191 میلیارد ریال در اسفند سال بعد افزایش یافته است.
تقوی نژاد همچنین با بیان اینکه میزان کفایت سرمایه بانک سپه از منفی 19 صدم درصد در اسفند سال 1392 به مثبت 5.21 درصد در اسفند سال 1393 افزایش یافته است، اظهار داشت: در این زمینه ما از گردنه خطرناکی عبور کردیم، گر چه هنوز فاصله معناداری تا وضع مطلوب داریم.
وی در زمینه شاخص "بهبود نسبت مانده خالص دارایی های ثابت به حقوق صاحبان سهام" در بانک سپه با بیان اینکه بانک مرکزی حد مطلوب این شاخص را 40 درصد تعیین کرده است، گفت: میزان شاخص "بهبود نسبت مانده خالص دارایی های ثابت به حقوق صاحبان سهام" در مرداد سال 1392 در بانک سپه، 241 درصد بود که در اسفند ماه همان سال به 95.5 درصد کاهش یافت و در سال 1393 و 1394 نیز هنوز همین نسبت حفظ شده که به معنای 150 درصد بهبود عملکرد است.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود