صفحه اصلي > بازار پول > درس آموزی از فراز و نشیب های بانک ملی ایران

درس آموزی از فراز و نشیب های بانک ملی ایران


16 مهر 1403, 11:15.



 عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران-  چندی پیش یکی از همکاران، تصاویری از صفحات کتاب تاریخچه سی ساله بانک ملی را از کتابخانه مشتریان قدیمی برایم فرستاد. این موضوع بهانه‌ای شد که با کمک همکاران موزه، با گشتی در گنجینه بانک ملی و تورقی در کتاب تاریخچه سی ساله، یادداشتی به مناسبت سالروز تاسیس بانک تنظیم شود.

سرمایه‌ای ناچیز اما مردمی و سازمانی محدود ولی با خمیرمایه احساسات و علاقه مردم، آغاز زندگی بنگاهی است که در مسیری با مقاومت در برابر رقابت‌ها، کارشکنی‌ها، بحران‌ها و مشکلات دیگر، تکامل یافته و در سی سال اول عمر خود به وسعت و قدرتی دست یافت که سیاست‌گذاری پولی و اعتباری و نقش مؤثرترین بنگاه اقتصادی در حفظ منافع ملی و تسهیل رشد اقتصادی کشور عزیزمان ایران را عهده-دار شد.

بانک ملی در ادامه حیات سازمانی خود طی سنوات اخیر، در همراهی با تحولات اقتصادی و برنامه صنعتی کشور، با ایستادگی هم پای مردم در برابر تجاوز بیگانگان و هجمه‌های فرهنگی و اقتصادی به ویژه تحریم-های ظالمانه، بیش از آنچه تحت تأثیر محیط قرار بگیرد، بر آن اثر و سلطه داشته است.
فراز و نشیب‌های بانک ملی، این درس را به ما آموخت که برای حفظ اعتماد مردم، مؤثر بودن و تسلط بر بازار، نیازمند تعریف اهداف عالی، برنامه‌ریزی توأم با عملکردی چابک است. کارکنان معزز بانک نباید فراموش کنند که تاریخ بانک ملی ایران، پایه‌ای محکم برای گام برداشتن در مسیری سخت و دستیابی به اهداف نوآورانه است.

اگر امروز رقابت در یادگیری، خلاقیت، سکوهای واسط، افزایش ارتباطات بین سازمانی و روابط پویا میان کسب وکارها، تاب‌آوری در برابر تحولات سریع و مافوق تصور و ارائه هوشمند خدمات است؛ در این مسیرِ رقابتیِ نوین بسترهای فناورانه در کنار تجدید مهندسی ساختار نقش مؤثری را برای تحولات پیش رو ایفا می‌کنند. بدون شک تبدیل پایوران فنی و بانکداران فعلی به نیروی انسانی متخصص با مهارت‌های چند وجهی، ضرورتِ حرکت در این مسیر دشواراست.

پیشینه پر افتخار بانک ملی و امکانات فوق‌العاده در اختیار، بستری را فراهم می‌سازد که ما کارکنان، با ترکیبی از نیروهای مسلح به تجربیات ارزنده بانکداری و جوانانِ مسلط به دانش نوین، با انگیزه خلق آینده‌ای در خور و شایسته برای بانک ملی ایران در شکل‌گیری تحولات پیش‌رو کماکان سهیم باشیم.




بازگشت | Web Statistics