صفحه نخست | «کاردگر» چگونه مأموریت بیمه «ما» را به تغییر پرتفوی تبدیل کرد؟

«کاردگر» چگونه مأموریت بیمه «ما» را به تغییر پرتفوی تبدیل کرد؟


گروه بیمه - در بیانیه مأموریت بیمه «ما» دو کلید واژه در کنار هم دیده شده،اولی شناخت نیاز مشتری و ارائه راه‌حل ابتکاری و دومی ساختن رابطه‌ایبلندمدت با او، حالا واکاوی عملکرد سه دوره پنج‌ماهه شرکت در سه سالاخیر نشان می‌دهد، ابراهیم کاردگر در راستای همین رویکرد، بیمه‌هایزندگی را به مرکز راهبرد فروش آورده، تغییری که حالا هم در محصولاتمعرفی‌شده دیده می‌شود و هم در ترکیب پرتفوی.

این تغییر پرتفوی را می‌توان با نظریه «مدیران ارشد» مارچ توضیح داد،نظریه‌ای که راهبرد شرکت را تا حدی بازتاب پیشینه و شیوه فهم مدیران ازبازار می‌داند. درک اقتصادی «کاردگر»، مسئله تورم و کاهش ارزشپس‌انداز را به یک فرصت بیمه‌ای تبدیل کرد و از سوی دیگر ماموریت شرکتمسیر را روشن کرده است، اما تشخیص فرصت به‌تنهایی کافی نیست.

«جیمز گاردنر مارچ» یکی از بنیان‌گذاران نظریه مدرن «سازمان وتصمیم‌گیری» که شهرت اصلی او به پژوهش درباره رفتار سازمان‌ها،تصمیم‌گیری زیر شرایط عدم‌قطعیت و یادگیری سازمانی بازمی‌گردد در همیننظریه یادآوری می‌کند که مدیریت موفق باید میان بهره‌برداری از امکاناتموجود و جست‌وجوی راه‌های تازه تعادل برقرار کند، همان حلقه‌ای کهمأموریت بیمه «ما» را از یک متن سازمانی به راهبردی اجرایی پیوند زد،یعنی استفاده از ظرفیت بانک ملت در کنار طراحی محصول تازه‌ای که بتواندبیمه زندگی را با حفظ ارزش اندوخته پیوند دهد.

به عبارت دیگر بیمه «ما» با طرح زندگی متصل به طلا، راه تازه‌ای را در بازارآزمود، در حالی که این اهرم بدون توجه به مقوله مدیریت علمی و درک مفاهیمنصفه و نیمه به نظر می رسد.

حالا اما رشد سهم زندگی در گزارش‌های پنج‌ماهه سال سوم اجرا نشانمی‌دهد حاصل این انتخاب‌ها در ترکیب فروش شرکت قابل مشاهده است.

طراحی طرح های متصل به سرمایه گذاری هایی که بتواند ارزش اقتصادیپس اندازها را حفظ کند یکی از اهداف اصلی بیمه های زندگی بوده است و مسئله‌ای که این راهبرد به آن پاسخ می‌دهد، روشن است.

مشتری بیمه زندگی قرار است سال‌ها حق‌بیمه بپردازد، اما در زمان خریدنگران ارزش آینده اندوخته خود نیز هست.

بیمه ما هم به همین نیاز پاسخ داد و کاردگر ابتدا با «فرابیمه» از ظرفیتبانک ملت برای آسان‌تر کردن خرید بیمه‌نامه استفاده کرد، سپس در بهمن۱۴۰۳ طرح «طلا» رونمایی شد، محصولی که پوشش بیمه زندگی را باسرمایه‌گذاری اندوخته در صندوق‌های طلا پیوند می‌دهد و حالا بررسی هایما نشان می دهد که این توالی، با تأکید بیانیه مأموریت بر ساده‌سازیدسترسی، راه‌حل ابتکاری و ایجاد رابطه بلندمدت همخوان است.

نتیجه در اعداد پنج‌ماهه پیداست، تا جایی که حق‌بیمه صادره بیمه «ما» از۳٫۱۶ همت در ۱۴۰۳ به ۷٫۳۰ همت در ۱۴۰۴ و ۱۲٫۴۲ همت در ۱۴۰۵رسیده است اما، حق‌بیمه بیمه‌های زندگی اندوخته‌دار و غیراندوخته‌دار درهمین سه مقطع، از ۱٫۳۱ همت به ۴٫۶۳ همت و سپس ۷٫۶۲ همت افزایشیافته است. به بیان دیگر، فروش زندگی طی دو سال حدود ۵٫۸ برابر شده،در حالی که کل پرتفوی حدود ۳٫۹ برابر شده است و سهم زندگی نیز از۴۱٫۵ درصد به ۶۳٫۴ درصد رسید و در پنج‌ماهه امسال ۶۱٫۴ درصد ثبتشد.

واقعیت این است که اهمیت این ارقام در «بزرگ‌تر شدن» شرکت خلاصهنمی‌شود چرا که بیمه «ما» بخشی از رشد خود را در رشته‌ای به دست آوردهکه با هدف اعلام‌شده‌اش برای برقراری روابط بلندمدت با مشتری پیوندمستقیم دارد.

در عین حال، افزایش سهم زندگی به معنای توقف سایر فعالیت‌ها نبوده استتا جایی که حق‌بیمه رشته‌های غیرزندگی نیز از حدود ۱٫۸۵ همت در پنج‌ماهه۱۴۰۳ به ۴٫۸۰ همت در دوره مشابه ۱۴۰۵ رسیده است، بنابراین تغییرترکیب پرتفوی، همراه با رشد مبلغ فروش در هر دو بخش رخ داده است.

روابط عمومی شرکت، رشد فروش زندگی در ۱۴۰۴ را به مجموعه طرح‌هایتسهیل‌کننده، از جمله بیمه عمر متصل به طلا، مرتبط دانسته است. با اینحال، هم‌زمانی عرضه طرح با جهش سهم زندگی و تداوم وزن بالای این رشتهدر ۱۴۰۵، نشان می‌دهد راهبردی که کاردگر معرفی و از آن حمایت کرده، درسطح پرتفوی شرکت اثر قابل مشاهده داشته است.

در ادبیات مدیریت، فاصله میان «تدوین راهبرد» و «اجرای راهبرد» یکی ازاصلی‌ترین دلایل شکست برنامه‌هاست، بسیاری از مدیران طرح‌های جذابیمعرفی می‌کنند، اما ضعف در تخصیص منابع، هماهنگی سازمانی، پیگیریو پاسخ‌گویی، آنها را در حد یک رونمایی باقی می‌گذارد. با همین تفسیراهمیت طرح طلا در بیمه «ما» صرفاً در معرفی آن نیست، تغییر محسوسسهم بیمه‌های زندگی نشان می‌دهد این ایده از مرحله اعلام عبور کرده و بهاجرا و نتیجه رسیده است.

کاردگر مسیر فروش بیمه «ما» را تغییر داده است، اثبات پایداری این موفقیتبه کیفیت سرمایه‌گذاری اندوخته‌ها، ماندگاری بیمه‌نامه‌ها و حفظ توانگریمالی گزارش دیگری خواهد بود که پس از انتشار صورت های مالیحسابرسی شده شش ماهه قابل بررسی و تحقیق است و پرده دیگری ازرویکردهای حرفه ای در بیمه ما.

امروز, 09:48
بازگشت