امروز: جمعه، 2 آذر 1403
11/21 1394

ایران و جهان - بررسی عملکرد بانک آینده نشان می دهد که رشد 74درصدی هزینه های اداری و عمومی این بانک را با زیان 2422 میلیارد ریالی در شش ماهه ابتدای سال مواجه کرده است .
به گزارش ایران و جهان،بررسی گزارش عملکرد شش ماهه در بانک آینده نشان می دهد که هزینه های اداری و عمومی بانک با رشد قابل توجهی نسبت به مدت مشابه سال قبل رو به رو است به گونه ای که در این مدت این بانک بالغ بر 2 هزار و 726 میلیارد ریال هزینه داشته و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته این رقم یک هزارو 562 میلیارد ریال گزارش شده است .

بانک آینده که در شش ماهه ابتدای سال یکی از مقروض ترین بانک های خصوصی به بانک مرکزی و بانک ها و موسسات اعتباری نیز بوده است نتوانسته با ذخیره گیری مناسب حسابرس خود را نیز قانع کند به گونه ای که عباس نویدی و حسین نریمانی در گزارش رسمی خود به این موضوع اشاره دارند که با توجه به مفاد دستورالعمل بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران در خصوص نحوه احتساب ذخيره مطالبات موسسات اعتباري ، کفايت ذخاير لازم از بابت مانده حساب تسهيلات اعطايي ، سود و وجه التزام تحقق يافته ، مانده اصل و سود بدهکاران موقت طبقه بندي شده در سرفصل تسهيلات اعطايي و بدهکاران موقت ، محرز نگرديده است.
بخشنامه شماره 91.21270 مورخ 31 فروردین 91 بانک مرکزی ذخیره گیری عمومی معادل1.5درصد مانده کل تسهیلات اعم از جاری،سررسید گذشته ،معوق و مشکوک الوصول را در پایان هر سال به استثنای مانده تسهیلاتی که از آن ذخیره اختصاصی منظور گردیده است و البته ذخیره اختصاصی نسبت به مانده طبقات تسهیلات متفاوت اعلام شده است .

جمع تسهیلات جاری بانک در این مدت 261 هزارو 158 میلیارد ریال عنوان شده و مطالبات سررسید گذشته تسهیلات این بانک یک هزارو 102 میلیارد ریال ،مطالبات معوق 4 هزارو 147 میلیارد ریال ،مطالبات مشکوک الوصول 3 هزارو 441 میلیارد ریال و مطالبات مشکوک الوصول ضمانت نامه های پرداخت شده نیز 582 میلیارد ریال عنوان شده و برای بیش از 270 هزار میلیارد ریال جمع این موارد بانک 3 هزارو 670 میلیارد ریال ذخیره منظور کرده است .
این در حالی است که بالغ بر 67 هزار میلیارد ریال نیز جمع بدهی های موقت بانک در این دوره است که در میان این بدهکاران نام سایر شرکت های گروه آینده به وضوح دیده می شود .

اما سود حاصل از سرمايه گذاريها و ساير درآمدهاي بانک نیز عمدتا مربوط به فروش سرمايه گذاري ها و املاک است که تا تاريخ اين گزارش ، بخش عمده اي از مطالبات بابت معاملات مزبور وصول نشده و اسناد مالکيت املاک فروخته شده بنام خريداران منتقل نشده است. و البته با توجه به مراتب مزبور تعيين ميزان تعديلات ناشي از چگونگي شناسايي درآمدهاي مزبور و نحوه وصول مطالبات فوق ، براي حسابرس نیز مقدور نبوده است .بنابراین بالغ بر5 هزارو 38 میلیاردریال از درآمد ناشی از سرمایه گذاری مربوط به سود ناشی از فروش سهام شرکت حامی کیان سازه بوده است .
بانک آینده گزارش عملکرد 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 94 را منتشر کرد و طبق این گزارش بانک در این دوره به ازای هر سهم 3 ریال زیان ساخت. این در حالی است که سود شرکت در دوره مشابه سال قبل مبلغ 41 ریال بوده و افزایش قابل توجه هزینه‌های مالی شرکت علت اصلی زیان‌ده شدن شرکت در 6 ماهه سال جاری شده است.

بخشی از این هزینه ها بابت هزینه 415 میلیارد ریالی تبلیغات و 204 میلیارد ریالی مخابرات بوده است .

این سایت خبری آمادگی دارد تا هرگونه پاسخ و یا تحلیلی را در این خصوص از سوی بانک آینده مطابق قانون مطبوعات منتشر سازد.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود