امروز: جمعه، 2 آذر 1403
11/11 1395

گروه بازار پول - اسماعیلی معاون مالی و بین الملل بانك صنعت و معدن گفت: این بانك در سال های ٩٤ و ٩٥ بیش از ١٠ میلیارد دلار در زمینه طرح های زیرساختی صنعتی گشایش اعتبار كرده است كه برخی از آنها به انجام رسیده و برخی دیگر به نحو مطلوب در حال اجرا هستند.

به گزارش پایگاه خبری رازپول وی كه در جلسه مسئولان روابط كارگزاری نظام بانكی در بانك صنعت و معدن سخن می گفت افزود: در دوران قبل از تحریم، بانكهای زیادی از كشورهای مختلف با سیستم بانكی ایران رابطه كارگزاری داشته اند كه متاسفانه در دوران تحریم به ٦٠ بانك تقلیل یافت كه با اجرایی شدن برجام و پیگیری های شبكه بانكی ، این تعداد در دوران پساتحریم به ٢٣٨ بانك رسیده است.
اسماعیلی تصریح كرد: بانك صنعت و معدن در زمینه بهره برداری از فضای پساتحریم اقدامات مناسبی داشته است ، چنانكه در دوران تحریم تنها با ٣ بانك و در حال حاضر با ٧٠ بانك روابط كارگزاری برقرار كرده است.
معاون مالی و بین الملل بانك صنعت و معدن بیان داشت: یكی از نتایج مثبت رفع تحریم كاهش هزینه انتقال وجوه تا ١٠ درصد بوده كه امیدواریم با پیگیری مستمر شاهد بهبود بیشتر و بهتر این شرایط باشیم.
وی یكی از موانع همكاری موسسات و بانك های بین المللی با بانك های كشورمان را عدم همسویی و در دست داشتن اطلاعات و استانداردهای جدید ذكر كرد و گفت: با توجه به این كه ما در سال های تحریم از صحنه بین المللی دور بوده ایم باید از طریق آموزش از آخرین دستاوردهای جهان در زمینه بانكی آگاه شده وعملیات بانكی خود را با آن تطبیق دهیم كه خوشبختانه در بانك صنعت و معدن اقدامات خوبی در این زمینه انجام گرفته است.
وی در ادامه به استفاده ازسیستم IFRS برای تهیه صورت های مالی بانك صنعت و معدن در سال ٩٤ به عنوان یكی از این استانداردهای جدید اشاره كرد و افزود:بر اساس بخشنامه بانك مركزی امسال همه بانك ها مكلف به ارائه صورت های مالی خود بر اساس این سیستم هستند. خاطر نشان می گردد اولین بانكی كه توانست بر اساس سیستم IFRS صورتهای مالی خود را تنظیم و بر اساس این صورتهای مالی مجمع عمومی سالیانه خود را برگزار نماید، بانك صنعت و معدن بوده است.

گفتنی است در یك سال گذشته و با اجرایی شدن برجام ، روابط كارگزاری ، افتتاح حساب و دریافت خطوط اعتباری از بانك های خارجی از عمده ترین فعالیت های بخش های بین الملل و روابط كارگزاری شبكه بانكی كشور بوده و نشست یاد شده به منظور ایجاد وحدت رویه و كاهش ریسك این فرایند صورت گرفته است.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود