امروز: شنبه، 3 آذر 1403
12/3 1395

گروه سایبان - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از بیمه‌ها، گفت: اگر بیمه‌ها در قالب یک صندوق از طرح تحول نظام سلامت حمایت می‌کردند، مشکلات کنونی بوجود نمی‌آمد.

به گزارش پایگاه خبری رازپول، دکتر سیدحسن هاشمی در جمع خبرنگاران در مجتمع پیامبراعظم (ص) ساری، با بیان اینکه مشکل اصلی اجرایی نشدن قانون در حوزه سلامت و تجمیع بیمه‌ها است، اظهار کرد: قرار بود در 5 سال گذشته این موضوع برطرف شود اما در برنامه ششم نیز این مشکل دیده نشد.

وی با اشاره به تداوم طرح تحول سلامت در کشور تصریح کرد: اگر تمامی بیمه ها در قالب یک صندوق از طرح تحول سلامت حمایت می کردند، مشکلات کنونی وجود نداشت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه برای ادامه اجرای طرح تحول سلامت نیاز به تامین منابع مالی است، خاطرنشان کرد: برای این امر باید به منابع مالی پایدار مانند مالیات توجه ویژه‌ای داشت و با وابسته بودن به منابع نفتی مشکلات همچنان ادامه می‌یابد.

هاشمی اظهار کرد: دولت باید هزینه های لازم به تامین اجتماعی را بپردازد تا این موضوع به قیمت از بین رفتن حق کارگران تمام نشود.

هاشمی با تأکید براینکه در کل جهان همه صندوق های بیمه تجمیع شده هستند،افزود: قبول داریم که پزشک خانواده هنوز تا داشتن نظام ارجاع کامل فاصله دارد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه مازندران در اجرای طرح پزشک خانواده از استان‌های پیشرو است، تصریح کرد: در حال حاضر مردم نارضایتی هایی نسبت به اجرای طرح پزشک خانواده را دارند اما نسبت به استان فارس شرایط بهتری در مازندران وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه برای اصلاح وضعیت این شرایط، تکمیل زیرساخت ها و تعداد تخت بیمارستانی باید صورت پذیرد، اظهار کرد: سرمایه‌گذراران بخش خصوصی باید در مسائل بیمارستانی ورود پیدا کنند.

هاشمی گفت: در حال حاضر دولت با مشکل مالی روبه رو است با کمک سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توان مشکلات حوزه سلامت را برطرف کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حکومت تأمین بهداشت و درمان مناسب است، افزود: به دنبال آن هستیم تا در هفته آینده بخش فراوانی از مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت ۱۲هزار میلیارد تومان طلب از بیمه دارد، تصریح کرد: بیشترین طلبکاری مربوط به بیمه سلامت ایرانیان بود، در حال حاضر هزار و 200 میلیارد تومان به صورت نقدی و هزار و 640 میلیارد تومان در قالب اوراق پرداخت شد. تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت حدود ۴ هزار میلیارد تومان بدهکار است.

وی با بیان اینکه ساخت خانه بهداشت به دلیل استقرار بهورزان تأثیر بسیاری در پیشگیری از بیماری ها دارد، اظهار کرد: با الکترونیکی شدن خدمات و ساخت کلینیک ویژه شرایط درمانی مردم بهتر می شود.

هاشمی گفت: رسانه ها، سفیران سلامت و آموزش و پرورش در آگاهی گروه‌های مختلف مردم نسبت به خدمات دهی مراکز بهداشتی نقش مهمی دارند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از عادلانه نبودن سرانه سلامت در استان‌های مختلف کشور، خاطرنشان کرد: این موضوع بارها در مجلس بیان شد، اما توجهی از سوی نمایندگان صورت نمی‌پذیرد.

هاشمی در پاسخ به سوال ایسنا درباره داروهای رایگان بیماران دیالیزی که به تازگی شامل پرداخت هزینه شده است، گفت: این موضوع مورد تایید وزارت بهداشت نیست که از بیماران دیالیزی هزینه دریافت شود اما بیمه ها تعهد خود در برابر تامین هزینه داروها که برخی از آن ها خارجی است را برعهده نمی گیرند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود