امروز: یکشنبه، 4 آذر 1403
04/18 1398

گروه سایبان - بورس، بانک و بیمه در مبادلات مالی، سه ضلع مثلث رشد و توسعه اقتصادی به شمار می‌روند که تناسب این اضلاع می تواند تحولات ویژه‌ای را در بخش های تولیدی خدماتی و بازار سرمایه را رقم بزند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در گردهمایی سراسری هیئت مدیره استانها و اعضای کمیته های تخصصی و کارشناسان رسمی قوه قضاییه سخن می گفت، با تاکید بر اهمیت عملکرد ارزیابان خسارت های بیمه ای، افزود: نظر کارشناسان ارزیابی خسارت برای بیمه گران، بیمه گذاران و محاکم قضایی فصل‌الخطاب است و می‌توان با تربیت کارشناسان خبره در این حوزه به بحث سرمایه های صنعت بیمه کمک کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی به اهمیت حضور کارشناسان رسمی دادگستری در اختلافات بین بیمه‌گران و بیمه‌گذاران اشاره کرد و افزود: موضوع ارزیابی خسارت از کلیدی ترین فرایندهای صنعت بیمه است؛ دقت، صحت و سرعت آن می‌تواند از ضرر و زیان صنعت بیمه و یا بیمه شدگان پیشگیری کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از پرتفوی ۴۵ هزار میلیارد تومانی صنعت بیمه در سال ۹۷ خبر داد و پیش‌بینی کرد که تا پایان سال این رقم از ۶۰ هزار میلیارد تومان عبور کند.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به این مطلب که بعد از تحریم‌های ظالمانه آمریکا تمامی ریسک ها در داخل کشور نگهداری می شود، خاطرنشان کرد: تحریم ها ریسک پذیری صنعت بیمه را به شکل محسوسی افزایش داده اما خوشبختانه با درایت و مدیریت صحیح توانسته‌ایم این ریسک ها را در داخل کشور نگهداری کنیم.

وی از صنعت بیمه به عنوان ضمانتنامه سرمایه‌گذاری یاد کرد و افزود: پوشش ریسک های بخش تولید و خدمات در کنار بیمه های انفرادی از ماموریت‌های اصلی صنعت بیمه به شمار می رود.

رئیس کل بیمه مرکزی از زمینه سازی کافی برای تصویب لایحه تاسیس صندوق بلایای طبیعی برای پوشش حوادث سی میلیون واحد مسکونی در کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تصویب نهایی این لایحه و تایید شورای نگهبان، مشکلات مردم در این حوزه برطرف شود.

شایان ذکر است در این همایش حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه، میرمحمدصادقی معاون مجلس شورای اسلامی و تنی چند از مسئولان بلندپایه کشور نیز به ایراد سخن پرداختند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود