امروز: پنج شنبه، 1 آذر 1403
07/7 1398

 گروه سایبان - از لابه لای سخنان رئیس کل بیمه مرکزی خبر می رسد که پرتفوی صنعت بیمه به 60 هزار میلیارد تومان رسیده است .


به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: در دنیای امروز تخصص‌گرایی صرف و تمرکز بر یک رشته علمی، چندان اثربخش نیست و هیچ علمی نمی تواند بدون تکیه بر علوم دیگر و فناوری های روز دنیا پیشرفت کند.

رئیس کل بیمه مرکزی از حسابداری به عنوان یک علم گسترده و کاربردی یاد کرد که بعد از ظهور تئوری های نوین و بازنگری در اصول سنتی خود می تواند مکاتب تازه ای را خلق کند.


وی در این خصوص افزود: در بانک‌ها و بیمه‌ها داده‌های بزرگی وجود دارد که باید نحوه محاسبه و تحلیل این داده ها با شیوه های فناوری و ابتکاری صورت بگیرد که در این عرصه حسابرسان نقش ویژه‌ای را برعهده دارند.

وی با اشاره به این مطلب که دنیای جدید دنیای خدمات است، از تغییر روش در علم حسابداری به عنوان یک ضرورت آشکار یاد کرد و گفت: اگر حسابداری با دانش روز همراه شود می تواند پاسخگوی نیازهای جدید اقتصاد کشور باشد.


رئیس شورای عالی بیمه تصریح کرد: محاسبات بیمه‌ای از پیچیدگی های خاصی برخوردار است که هنوز حسابداری به برخی از ظرافت های این صنعت تسلط کافی ندارد.

وی با تاکید بر این نکته که دانشگاه‌ها باید در حسابداری های غیر تولیدی مجموعه هایي نظیر بانک ها، بورس و صنعت بیمه با نگاه تازه ای ورود کنند، خاطرنشان کرد: در صنعت بیمه یکصد و پانزده استارتاپ به فعالیت می پردازند و برخی از این استارتاپ ها به لحاظ پرتفوی از شرکت‌های با سابقه بیمه پیشی گرفته اند که این امر یک پیام جدی را برای حسابرسان در پی دارد که باید در این عرصه تلاش مضاعفی داشته باشند.


دکتر سلیمانی با اشاره به تفاوت حاکمیت شرکتی در بورس، بانک و صنعت بیمه، اظهار داشت: یکصد و چهل هزار نفر به شکل مستقیم در بازار بیمه کشور فعالیت می‌کند و به همین خاطر باید یک نظام مشخص در حوزه حاکمیت شرکتی بیمه‌ای تعریف شود.


رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود از موضوع بیمه های زندگی به عنوان یک عامل مهم افزایش سطح امنیت و اطمینان در جامعه یاد کرد و گفت: همگانی شدن رشته بیمه های زندگی از عوامل مهم حفظ کرامت انسانی آحاد جامعه است و حسابداران می توانند در راستای کارآفرینی از فرصت این بازار بزرگ استفاده کنند.

وی از تغییر رویکرد صندوق های بازنشستگی به تقویت بیمه های زندگی به عنوان یک تحول جدی در تامین آتیه مردم یاد کرد و گفت: پرتفوی صنعت بیمه در کشور در حال حاضر ۶۰ هزار میلیارد تومان است که با تمهیدات صورت گرفته در حوزه توسعه رشته بیمه های زندگی و همچنین تاسیس صندوق حوادث طبیعی در آینده نزدیک رشد قابل توجه ای را در این عرصه شاهد خواهیم بود.


دکتر سلیمانی با تشریح اهمیت سپرده گذاری های خرد مردم در رشته بیمه های زندگی، اظهار کرد: یکی از دلایل تاسیس شرکت‌های بیمه توسط بانک ها اهمیت جذب پول های خرد مردم به شمار می‌رود که در اقتصاد از ارزش بالایی برخوردار است.


وی در پایان سخنان خود از آمادگی بیمه مرکزی، پژوهشکده بیمه و همچنین شرکت های بیمه ای کشور در خصوص حمایت از پایان نامه های دوره دکتری حسابداری مرتبط با صنعت بیمه خبر داد و تصریح کرد: با توجه به چالش های موجود و ظرفیت های علم حسابداری به نظر می رسد مشکلات کنونی باید از طریق دانشگاه حل و فصل شود.

گفتنی است در پایان این همایش از تمبر ویژه هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران در حضور دکتر غلامرضا سلیمانی _رئیس کل بیمه مرکزی_ استاندار قم، رئیس سازمان حسابرسی کشور و تنی چند از مقامات ملی و استانی رونمایی شد.

 

پ

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود