امروز: یکشنبه، 2 دی 1403
04/15 1393

ایران و جهان – با خداحافظی قطبی از شاپرک ،قادری به این شرکت آمد .
به گزارش ایران و جهان ،شرکت شاپرک که در سال 1390 با این دغدغه که پی اس پی های مختلف که اغلب سهام داران آن شبکه بانکی بودند نظم و نظامی یابد متولد شد . اما شاپرک از ابتدا مورد استقبال اغلب کارشناسان و فعالان حوزه پرداخت قرار گرفت چرا که چند مزیت اصلی را در خود نهفته داشت. اول اینکه قرار نبود هیچ psp حذف شود. دوم آنکه باعث استقلال psp ها از بانکها می شد و سوم گذری آرام را از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب رقم می زد.

شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک به منظور سامان دهی نظام پرداخت، در دی ماه سال 1390 با مشارکت بانک های کشور تاسیس شد. از مهم ترین وظایف شرکت، نظارت دقیق و همه جانبه بر عملیات پرداخت الکترونیک و حصول اطمینان از رعایت استانداردها و ضوابط و همچنین افزایش سطح امنیت نظام پرداخت در کشور است.
شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک تسهیل و ساده سازی فرآیندهای پرداخت الکترونیک در کنار هدایت بهینه سرمایه گذاری های انجام شده و استفاده صحیح از منابع با هدف ارتقای کیفیت خدمات پرداخت الکترونیک در دستور کار شرکت قرار گرفت.

یکی از اهداف اصلی تشکیل شاپرک ایجاد بستر مناسب و ساز و کار یکسان برای فعالیت شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت است که این امر می تواند تضمینی مناسب برای جلب مشارکت واقعی بخش خصوصی در توسعه و راهبری شبکه پرداخت کشور بوده ه و سیستم پولی و بانکی کشور را در نیل به توسعه پایدار یاری نماید. شرکت در سال اول فعالیت خود، علاوه بر اخذ گواهی رتبه بندی و احراز صلاحیت از شورای عالی انفورماتیک کشور، با نگاهی صنفی و علمی، به عضویت سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و انجمن انفورماتیک ایران در آمده است.

چه کسی سکان دار بود 
سامان قطبی اولین مدیر عامل این شرکت است و در گذشته اخبار متناقضی از خداحافظی وی با این شرکت شنیده شد.
سامان قطبی، مرد محتاط و محافظه‌کاری است که سال‌های مدیدی در مجموعه‌های زیر نظر شرکت خدمات انفورماتیک کار می‌کند و نامش پیش از این به عنوان بازیگر اصلی شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی “شاپرک” در قامت چهره‌ای خبرساز بر سر زبان‌ها افتاد.

زمانی که شرکت شاپرک تاسیس شد، انتخاب قطبی به عنوان مدیرعامل این شرکت کمی دور از ذهن بود اما قرار گرفتن وی در این منصب از داشتن روابط قوی او در شرکت خدمات انفورماتیک و به تبع آن با مدیران بانک مرکزی حکایت داشت.

او مدیری فن‌سالار است که تقریبا تمامی حیات حرفه‌ای خود را در کنسرسیوم‌ وابسته به بانک ‌مرکزی مانند شرکت‌های داده‌پردازی، خدمات انفورماتیک و طبیعتا ایران‌ارقام سپری کرده است و تقریبا در تمامی این شرکت‌ها کارنامه مدیریتی قابل قبولی از خود بر جای گذاشته است.

قطبی در سمت مدیرعاملی شاپرک هر چند بخت آن را داشت که بانی تولد مهم‌ترین رقیب شبکه شتاب بود.با همه این احوال وی از امروز جای خود را به فرد دیگری می دهد .
بر این اساس محسن قادری به عنوان مدیر عامل انتخاب شده است .

اما قادری پیش از این در شرکت ایران کیش بود . عمر فعالیت های قادری در این شرکت به کمتر از نه ماه می رسد ، هرچند که علت استعفای قادری مشخص نبود اما هیات مدیره ایران کیش وی را به جای واقف جایگزین کرد.قادری در سال گذشته از شرکت ایران کیش استعفا کرد .


وضعیت سهام سهامداران 
بر اساس این گزارش توزیع سهام شركت شاپرك بدین شكل است كه ۵۱ درصد سهام متعلق به شركت ملى انفوماتیك۱۳، درصد متعلق به بانك ملت، ۱۲‎/۵ درصد بانك ملى، ۹ درصد بانك صادرات ، نزدیك ۵ درصد متعلق به بانك پارسیان و باقى سهام نیز در میان دیگر بانك ها توزیع شده است.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود