06/25
1392

ایران و جهان در ستون هنر هشتم ،تلاش دارد موضوع روابطعمومی را از دیدگاهی تازهتر و رویکردی چالشی مورد تحلیل و بحث قرار دهد و با مصاحبه با صاحب نظران ،پیش کسوتان و مدیران و اساتید روابط عمومی نظیر ، استاد عباس زاده، غلامرضا کاظمی دینان ،سید شهاب سید محسنی،محمد رضاغفوری ، هوشمند سفیدی طی شمارههای گذشته بر مبنای رویکرد لایروبی روابط عمومیهای کشور رهیافتی برای برون رفت از وضعیت سکون و بی تاثیری برخی روابط عمومی ها ایجاد نماید .
بر همین اساس با یکی از مدیران و اساتید صاحب نام این رشته تماس گرفتم و با معرفی خود و نام و اهداف نشریه درخواست انجام مصاحبه ای کوتاه را داشتم ، او با اشاره به اینکه از انتشار نشریه ایران و جهان با خبر بوده اظهار داشت سوالات مورد نظر برای وی ایمیل شود ،من نیز با توجه به اینکه این روال انجام مصاحبه معمولاً یا به نتیجه نمیرسد و یا اینکه مدت زمان زیادی تا حصول نتیجه و دریافت پاسخ ها صرف میشود لذا از وی خواهش کردم در یک مصاحبه تلفنی کوتاه ،به سوالات من پاسخ داده شود ، اما وی گفت: به لحاظ اینکه شیوه ی کار او با سایر خبرنگاران نشریات نیز بر همین منوال بوده ، در اسرع وقت پاسخ سوالات من را برایم ایمل میکند .
البته در مدت زمان کوتاهی بعد از این گفتگو ها وقتی لیست ایمیل هایم را چک کردم متوجه شدم او به قولش عمل کرده و من نیز بخاطر این خوش قولی و سرعت و دقت نظر او را ستودم .
پس از ارسال مطلب برای تنظیم مصاحبه متن دریافتی را مطالعه و احساس کردم قبلاً بخشهایی از این گفته ها و مطالب را خواندهام و گزیدهای از متن را در گوگل جست و جو کرده و متوجه شدم مطلب ارسال شده ، قرابت فراوانی با مصاحبه های قبلی در یکی از نشریات منتشر شده دارد. شما جای من بوید چه میکردید ؟ آیا باید همان مطلب را در نشریه به چاپ میرساندیم ؟ مخاطبان ما که در حال حاضر گروه های خاص و مدیران و صاحب نظران روابط عمومی هستند ،در این رابطه چه قضاوتی میکردند ؟
اینکه مدیران و صاحب نامان روابط عمومی که خود را اتاق فکر سازمان ها میدانند لحظه ای کوتاه برای تولید و ارائه یک فکر تازه وقت صرف نکنند ،چگونه میتوان به آینده دانش این هشتمین هنر در ایران ، امید وار بود و آیا فقط برگزاری همایش ها و سمپوزیومها و سخنرانی های زیبا و شنیدنی از صاحب نامان و اساتید این رشته میتواند در اعتلای جایگاه روابط عمومی های کشور و تحقق واقعی اهداف آن تاثیر گذار باشد؟!