امروز: دوشنبه، 24 دی 1403
07/19 1400



گروه سایبان - صندوق تامین خسارت های بدنی در سال گذشته قسمتی از بدهی برخی شرکت های بیمه را از طریق ملک تهاتر کرده است، اما در حالی که شرکت های بیمه منابع شخص ثالث را عمدتا به صورت نقدی از مردم دریافت می کنند، چرا علی جباری به عنوان مقام عالی صندوق راضی به این تهاتر شده و عمدتا با چه شرکت هایی این مبادلات صورت گرفته است؟

به گزارش رازپول، علی جباری از اواخر سال گذشته بود که یکباره و در پی تغییر مدیرعامل بیمه رازی به این شرکت پیوست.

 

 

اما حالا بررسی صورت های مالی صندوق در سال 1399 نشان می دهد که تعاملات او با این شرکت بیمه ای کمی متفاوت از سایر شرکت ها بوده است.

افزایش قابل توجه حساب زمین و ساختمان در سرفصل حساب دارایی های صندوق تامین خسارت های بدنی یکی از رویدادهای با اهمیتی است که با مصوبه مجمع صورت گرفته است . صندوق این افزایش را به منظور رفع مشکل نقدینگی بیمه ایران نسبت به مصوبه شورای عالی بیمه (ابطال پروانه فعالیت بیمه توسعه ) وبابت مطالبات بند «الف» و «ب» ماده 24 قانون بیمه شخص ثالث از بیمه های رازی و البرز عنوان کرده است.


اساسنامه صندوق ارايه پيشنهاد خريد و فروش اموال غيرمنقول به هيئت نظارت را از جمله وظایف مدیر صندوق عنوان کرده است که با تصویب ارکان بالادستی قابل دست یابی است.

اما پرسش اینجاست که چرا پیشنهاد بده بستان مالی تنها در حیطه شرکت هایی اجرایی شده که مدیران شرکت بیمه ایران را در راس هرم خود داشته اند ؟

آیا معاملات زمین و ساختمان سبب آشنایی هرچه بیشتر او با سهام داران بیمه رازی شده است؟ در حالی که  پيگيري وصول به موقع و صحيح درآمدهاي صندوق  و یا نمایندگی در برابر اشخاص حقیقی یا حقوقی از جمله وظایف او در صندوق بوده است؟

رازپول از دریافت هرگونه توضیحات از سوی اشخاص نامبرده شده در این خبر استقبال می کند و انتشار توضیحات آنان را هم سو با قانون مطبوعات وظیفه حرفه ای خود می داند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود