امروز: دوشنبه، 3 دی 1403
08/9 1400

گروه سایبان - چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای تحول دیجیتال در صنعت بیمه روز دوشنبه 9 آبان‌ماه 1400 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمه ملت، در وبینار چهارم، موضوع تحول دیجیتال و سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این نشست با حضور دکتر فرزان خامسیان مدیرگروه پژوهش عمومی و مطالعات کلان پژوهشکده بیمه، امین ربانیان مدیر دپارتمان آموزش شتاب‌دهنده دیموند، امیرحسام بهروز مدیر کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور و میثم ساریان مدیر سرمایه‌گذاری بیمه ملت برگزار شد.
این نشست در قالب پنل برگزار شد و از طریق لایو اینستاگرام شرکت بیمه ملت، پژوهشکده بیمه و مرکز نوآفرینی پلنت در دسترس عموم قرار گرفت.
 بر اساس این گزارش، در این نشست دکتر فرزان خامسیان به بررسی زنجیره ارزش در شرکت‌های بیمه پرداخت و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این زنجیره ارزش را بررسی کرد.
مدیرگروه پژوهش عمومی و مطالعات کلان پژوهشکده بیمه، همچنین به چالش‌های سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش شرکت‌های بیمه و مشکلات آیین‌نامه سرمایه‌گذاری (آیین‌نامه شماره 97 شورای عالی بیمه) پرداخت و مزایای استفاده از این ظرفیت‌ها را به صورت مبسوط تشریح کرد.
شیوه سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه نیز بخش انتهایی سخنان دکتر خامسیان را تشکیل داد.

امیر ربانیان از منظر مراکز نوآوری و مراکز شتابدهی به موضوع سرمایه‌گذاری در تحول دیجیتال پرداخت.
مدیر دپارتمان آموزش شتاب‌دهنده دیموند، در ابتدا به بررسی مفاهیم پایه اکوسیستم نوآوری و اهداف بازیگران این فضا پرداخت.
در ادامه رویکرد سازمان‌های بزرگ در ورود به اکوسیستم استارتاپی توسط ربانیان مورد بحث و بررسی قرار داد و به بررسی روش‌های ورود به این حوزه پرداخت.
بررسی عوامل شکست سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و ایده‌های نوآورانه نیز بخش دیگری از سخنان وی بود.

امیرحسام بهروز نیز، سرمایه‌گذاری در حوزه تحول دیجیتال را از زاویه نهاد حاکمیتی و دولتی بررسی کرد.
مدیر کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور، در ابتدا به بررسی مفهوم نوآوری پرداخت.
وی با بررسی نوآوری در حوزه‌های محصول، ابزار، فرآیند و سازمان‌دهی، کارکرد صندوق‌های پژوهش و فناوری را بررسی کرد و مهم‌ترین کارکرد آنها را تامین مالی ساده‌تر و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های علم، فناوری و نوآوری دانست.
وی این فضا را برای فعالان حوزه نوآوری صنعت بیمه مناسب برشمرد و با کمرنگ خواندن ظهور فناوری و نوآوری در صنعت بیمه، به بررسی دلایل آن پرداخت.
بهروز، ایجاد مراکز شتابدهی و نوآوری سازمانی را یکی از راهکارهای ورود نوآوری به شرکت‌های بیمه دانست و در پایان نیز پیشنهادهایی برای به‌کارگیری نوآوری در حوزه‌های نوآوری ارائه داد.

میثم ساریان نیز به عنوان رئیس پنل به طرح سوالات مختلف از اعضای پنل پرداخت و نتیجه صحبت‌های افراد را جمع‌بندی کرد.
 گفتنی است، این روند به صورت هفتگی با برگزاری یک نشست در قالب میزگرد تخصصی و ارائه‌های تخصصی ادامه دارد.
 سلسله وبینارهای تحول دیجیتال که به میزبانی بیمه ملت برگزار می‌شود؛ بر آن است تا در 8 هفته متوالی به موضوعات مربوط به تحول دیجیتال بپردازد. در این مجموعه نشست‌ها تلاش شده تا ذی‌نفعان کلیدی این حوزه به مباحث مرتبط پرداخته و در خصوص موارد چالشی بحث و تبادل نظر کنند.
 علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جدول زمان‌بندی ارائه‌ها به صفحه اینستاگرام بیمه ملت به آدرس Mellatinsurance_official مراجعه و وبینارهای اول تا سوم را از طریق آدرس‌های زیر مشاهده کنند:
 ·         Mellatinsurance_official
·         Bimeh_markazi
·         Ircacir
·         Plannet_ir

 این رویداد با حمایت بیمه مرکزی ج.ا.ا، پژوهشکده بیمه، هلدینگ فناپ، مرکز نوآفرینی پلنت و شرکت سامانه‌نگار حامی بیمه برگزار می‌شود.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود