امروز: یکشنبه، 2 دی 1403
06/5 1403

گروه سایبان - صنعت بیمه را می توان یکی از دستاوردهای ظهور نسل چهارم انقلاب صنعتی معرفی کرد که حالا به نقطه بهینه خود نزدیک میشود چراکه در این صنعت امروز شاهد راهبردهایی هستیم که تلاش می کند، استانداردهای «نظام کنترل بنگاهی» را پیاده سازی کنند. 


«نظام کنترل بنگاهی» یکی از راهکارهایی است که شرکت های هوشمند در دنیا برای ماندگاری هرچه بیشتر نسبت به پیاده سازی آن اهتمام دارند، این توجه نه تنها راهبردهای آنها را در آینده از چشم انداز قابل اتکایی برخوردار می کند بلکه به عنوان یک مدل تلاش دارد که از عملکرد صحیح، قانونی و اخلاقی سازمان ها در دستیابی به اهداف استراتژیک حمایت کند تا «پایداری» را به عنوان یک اصل بدون تغییر به ارمغان آورد.

کسب و کارهای آینده پژوه، امروز به مفهوم «پایداری» نگاه ریشه ای پیدا کرده اند چراکه این رویکرد به توانایی حفظ و ادامه حیات آنها بدون آسیب به منابع یا محیط زیست، اقتصاد و جامعه توجه دارد، موضوعی که نه تنها تعادلی را میان نیازهای کنونی و آتی ایجاد می کند، بلکه آینده خود آنها را نیز به حاشیه امنی هدایت می کند.

بنگاه های اقتصادی پیشرو دریافته اند که پایداری اقتصادی به ایجاد و حفظ سیستم های اقتصادی تاکید دارد تا با رشد و توسعه در بلند مدت نسل های آینده نیز از قدرت منابع مالی و اقتصادی بهره مند شده و کیفیت زندگی در سایه کاهش نابرابری ها و احترام به حقوق دیگران افزایش پیدا کند.


در این زمینه شاید روایت آمارهای پایداری و ECG  در نظام های اقتصادی دنیا خالی از لطف نباشد. برای مثال پیش بینی می شود که تا سال 2025 دارایی های مدیریت شده با الزامات ECG  به حدود 35 تریلیون دلار برسند، که ممکن است نیمی از تمامی سرمایه گذاری های حرفه ای را شامل شود.

همین آمار نشان دهنده اهمیت رو به افزایش ECG  در تصمیم گیری های سرمایه گذاران بزرگ در سرمایه گذاری های آتی است. همچنین 89 درصد از سرمایه گذاران بیان کرده اند که در تصمیم گیری های خود به این عامل توجه نشان می دهند. علاوه بر این در زمینه اهمیت ECG  برای کسب و کارها،  بالغ بر 75 درصد از مدیران اجرایی معتقدند که تمرکز بر «پایداری» منجر به نتایج بهتر می شود. از سوی دیگر این موضوع در تمایل هرچه بیشتر مشتریان و کارمندان به کار با شرکت هایی که پایبند به مقوله «پایداری» هستند نیز مشهود است.

مسلما این اطلاعات نشان دهنده یک تغییر اساسی در نحوه عملکرد کسب و کارها و استراتژی های آنها در جهت ادغام پایداری است. این روند نه تنها بر تصمیمات سرمایه گذاری بلکه بر چگونگی جذب و حفظ استعدادها و ایجاد مزیت رقابتی نیز تاثیر گذار است.

 

اما نکته جالب این است که در صنعت بیمه ایران نیز برخی شرکت ها قدم های موثری را در مسیر توجه به اصل «پایداری» برداشته اند که بیمه البرز را می توان از جمله آن ها معرفی کرد.

 «البرز» نیز به عنوان شرکتی پیشرو، خود را در قبال ذینفعان، محیط زیست، همنوعان و جامعه مسئول دانسته و از این رو، علاوه بر تعهد به انطباق کامل با الزامات قانونی- مقرراتی و تعیین مبلغ 18,000 میلیون ریال و پرداخت مبلغ 17,890 میلیون ریال و برابر با اصول اخلاق حرفه ای، فعالانه تلاش میکند تا رشد کسب و کار خود را با مسئولیتهای انسانی، اجتماعی و زیست محیطی سازگار کند. هرچند که سرمایه گذاری ها و پرداخت به موقع مالیات ها نیز در مسیر همین چشم انداز طراحی شده.

در بخشی از گزارشات رسمی این شرکت به مسئولیت های این بنگاه نسبت به مشتریان، سهامداران، کارکنان و شبکه فروش و جامعه اشاره شده است و جزئیات این اقدام به صورت مشروح آمده.


البرز تاکید کرده که در رابطه با مسئولیت این بنگاه نسبت به جامعه اولویت شرکت انجام مسئولیت های اجتماعی داوطلبانه و عام المنفعه، کمک به تسریع گردش چرخهای اقتصاد کشور از طریق پرداخت به موقع مالیات و رعایت قوانین و مقررات مربوطه و عدم تحمیل هزینه های اضافی و سربار به جامعه می باشد. در واقع شرکت تلاش دارد با اتکا به منابع مالی خود و ایجاد رشدی پایدار، پرداخت به موقع مالیات، انجام کمک های عام المنفعه در موقعیتهای خاص، کاهش و کنترل اثرات زیست محیطی مستقیم از قبیل بهینه سازی مصرف انرژی، مصرف کاغذ و...در جامعه نقش مثبتی داشته باشد.


این شرکت در راستای کمک به توسعه و پایداری منافع کلیه ذی نفعان بیمه های زندگی پروژه محور را رونمایی کرده که نه تنها به افزایش تولید ناخالص داخلی کمک می کند و سبب ایجاد اشتغال در جامعه خواهد شد بلکه ذی نفعان مستقیم خود را نیز منتفع خواهد کرد.

البته البرز در این راستا اقدامات موثری داشته که علاقه مندان می توانند شرح مفصل آنرا در گزارشات دنبال کنند.

اما این الگو ضمن اینکه عامل ارتقا نسل، ارائه خدمت در صنعت بیمه در ایران خواهد شد بلکه به عنوان مدلی پیشرو باید به خدمت سایر صنایع کشور نیز درآید چراکه هرچند برخی معتقدند نسل چهارم انقلاب صنعتی از صنعت خودرو توسعه پیدا کرده است اما روند نگرش به توسعه پایدار نشان می دهد «بیمه» در ایران می تواند مدل آوانگارد صنایع ایران باشد.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود