امروز: چهارشنبه، 13 فروردین 1404
12/15 1403


گروه سایبان - تحلیل گران بر این باورند که آنچه باعث شد تا مجلس به سمت ترمیم کابینه چهاردهم گام بردارد، متزلزل شدن اقتصاد رفاه در کشور بود.

از منظر علمی، اقتصاد رفاه بخشی از علم اقتصاد است که با استفاده از تکنیک‌های اقتصاد خرد سعی در اندازه‌گیری رفاه کل دارد. یک روش متداول با بدست آوردن یا فرض کردن وجود تابع رفاه اجتماعی آغاز می‌گردد. 


اما این نگرش از آنجایی برای نظام حکمرانی اقتصادی کشور اهمیت پیدا می کند که دیگر امروزه صنعت مدیریت ثروت از یک عبارت لوکس به یک نیاز اجتماعی تبدیل شده است.

صنعت مدیریت ثروت که این روزها به عنوان یک راهکار جدی در دنیا مطرح است، با پیشرفت در فناوری و تغییر تقاضای مشتریان در یک نقطه عطف محوری قرار دارد. از منظر این نگرش برای رقابتی ماندن، مدیران ثروت باید خود را با این تغییرات تطبیق دهند، بر استراتژی‌های مشتری محور تمرکز کنند و استراتژی‌های مؤثری را برای مقابله با چالش مشتری از طریق اعتماد و عملکرد توسعه دهند.

 

صنعت مدیریت ثروت با سرعت فوق العاده ای در حال پیشرفت است. فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی و مشاوران رباتیک، نحوه تفکر، سرمایه‌گذاری و عملکرد مدیران ثروت را تغییر خواهند داد. با این نوآوری ها، مشتریان از مشاوران خود انتظار دارند که با انتظارات و نیازهای در حال تحول آنها برای رسیدن به اهداف مالی خود هماهنگی داشته باشند. در نهایت، ایجاد روابط بلندمدت مبتنی بر اعتماد و شفافیت، کلید حفظ و رضایت مشتری در این صنعت است.

 

با پذیرش این اصل که راهبرد رسیدن به یک اقتصاد پایدار رفاه توجه به قواعد صنعت مدیریت ثروت است، بستر ارائه این صنعت را باید در بازارهای تامین اطمینان جست و جو کرد، چراکه هسته اصلی هر اصل مدیریت ثروت، مشتری مداری است . تجربه مشتری یکی از عناصر سازنده در جلب اعتماد، تقویت وفاداری و روابط بلندمدت است. مشتریان امروزی انتظار خدماتی را دارند که به آنها مشاوره سفارشی در مسائل مالی ارائه دهد و از این واقعیت که استراتژی های سرمایه گذاری متناسب با انتظارات در حال تغییر و اهداف مالی منحصر به فرد آنها مطابقت دارد، قدردانی می کنند.


مشتریان در این بازار برای دوری از ریسک ناشی از عوامل اقتصادی و حتی طبیعی، سرمایه خود را در اختیار شرکت هایی قرار می دهد که تخصص و طرح های آنها در راستای کاهش ریسک و مدیریت بازدهی متمرکز است.


در همین راستا شرکت های بیمه را باید نقطه عطف بازار تامین اطمینان دانست.

اگر در همین زمینه قرار باشد به واکاوی نمونه های عملیاتی و آزمون شده بپردازیم باید بیمه البرز را به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار تامین اطمینان در سال های اخیر معرفی کنیم که به ارائه راه حل هایی برای مشتریان خود به منظور حفظ قدرت دارایی در جهت اهداف صنعت مدیریت ثروت اقدام کرده است.

این شرکت در مسیر معرفی طرح های جدید و زود بازده ای قرار گرفته که بتواند ریسک های سیستماتیک اقتصادی را تا حد زیادی برای مشتریان خود کنترل کند.

به عنوان مثال بیمه زندگی پروژه محور یکی از محصولاتی است که بیمه البرز به تازگی معرفی نموده و در آن، منابع دریافتی از بیمه های زندگی به سرمایه گذاری در احداث پتروشیمی و مینی پالایشگاه اختصاص داده می شود.


اهمیت این طرح از آن جایی صد چندان می شود که صنعت پتروشیمی در ایران به عنوان یک متغیر کنترل گر، مستقیما در بازار ارز نقش آفرینی می کند.

آنان که وقایع اخیر اقتصادی را رصد کرده باشند به روشنی در خاطر دارند که بازار ارز و حواشی پیرامون آن چه ثمرات و اثراتی بر سرنوشت دولت ها در سال های اخیر داشته است.

از سوی دیگر بیمه های زندگی کوتاه مدت راهکار دیگری بود که بیمه البرز در راستای مدیریت ثروت مشتریان خود معرفی کرد تا جایی که طرح شوکا مورد اقبال متقاضیان بازار بیمه های عمر قرار گرفت.


این راهکارهای خلاقانه حالا تحرکاتی را به مدیران ثروت در صنعت بیمه داده تا جایی که امروزه بحث نوآوری در ارائه محصولات برای پوشش ریسک های کوتاه و بلند مدت به یک اصل مهم بدل شده تا سطحی که طلا به عنوان یک تب اقتصادی جایگاه خود را در صنعت بیمه هم باز کرده است.

بنابراین توجه به رویکرد چنین شرکت هایی، اگر به عنوان یک اصل در نظام حکمرانی اقتصادی کشور بدل شود نه تنها به عنوان لرزه گیرهای اقتصادی می تواند برخی نوسانات را مدیریت کند، بلکه به عنوان یک شتابدهنده در حوزه اقتصاد رفاه می تواند انگیزه جامعه را به سمت سرمایه گذاری مولد و فاصله گرفتن از رفتارهای هیجانی پیش ببرد. 

قطعا این راهکارها که در مدیریت بیمه البرز توسعه داده شده است می تواند تامین کننده نظرات نمایندگان مجلس و تصمیم سازان دولتی باشد. 

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:

0
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود