امروز: جمعه، 21 دی 1403
02/6 1396

گروه سایبان - بیمه ما در نظر دارد تا با افزایش سرمایه و فعال سازی مجدد شرکت  اتکایی که پیش از این مجوز آن را از بیمه مرکزی اخذ کرده است حضور فعالی در بازار اتکایی داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری رازپول، مجید صفدری مدیرعامل بیمه ما با بیان اینکه تا پايان خرداد سرمايه ١٥٠ميليارد تومانی مصوب بیمه ما محقق مي شود، اذعان دارد که با افزايش سرمايه به ٢٥٠ ميليارد تومان و فعالی سازی شرکتی که پیش از این مجوز آن در هلدینگ ملت اخذ شده مجوزقبولي اتكايي اخذ کنیم.

به گزارش پایگاه خبری رازپول، ضفدری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص انتظارات صنعت بیمه از رئیس جمهور آینده بیان کرد که امیدواریم رییس‌جمهوری منتخب کشور از همه ارکان، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها بخواهد که با استفاده موثرتر از بیمه در نهادها در اشاعه این فرهنگ نیز در جامعه کمک کنند.


صفدری اضافه کرد که صنعت بیمه ایران از رییس‌جمهوری آینده انتظار دارد تا اثرگذاری این صنعت را در بین مدیران دولتی بسیار پیگیری کند. متاسفانه بسیاری از مدیران ما اعتقادی به بیمه ندارند و خودشان عملیات بیمه‌گری را انجام می‌دهند.


وی ادامه داد: مردم ما نیاز به آگاهی و اطلاع‌رسانی در صنعت بیمه دارند. ما می‌خواهیم که رییس‌جمهوری منتخب کشور از همه ارکان، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها بخواهد که فرهنگ بیمه را در بین مردم گسترش دهند. امیدوارم رییس‌جمهوری آینده به کاهش حق بیمه‌ها که بخشی از آنها مربوط به بیمه‌گرها نیست مثل حذف مالیات بر ارزش افزوده کمک کند.

مدیرعامل بیمه ما در مورد مالیات بر ارزش افزوده بیمه‌ها، اظهار کرد: علی‌رغم پیگیری‌هایی که وزیر اقتصاد انجام داده است تاکنون حذف مالیات بر ارزش افزوده اجرایی و عملیاتی نشده است، اما امیدواریم به زودی با پیگیری‌های مستمر رئیس کل بیمه مرکزی و حمایت های وزیر این مالیات حذف شود.


وی درباره‌ فروش بیمه عمر و سرمایه‌گذاری، تصریح کرد: در شرایط رکود هم می‌شود بیمه‌نامه عمر و سرمایه‌گذاری فروخت اما به شرط اینکه ما خود را به علم روز دنیا مجهز کنیم و بتوانیم با فرهنگ‌سازی درست مردم را تشویق کنیم تا از این نوع بیمه‌نامه‌ها استفاده کنند.


مدیرعامل بیمه ما درباره عدم وجود شرکت‌های رتبه‌بندی اعتباری نیز گفت: متاسفانه نبود شرکت‌های رتبه‌بندی اعتباری بین‌المللی در کشور ما باعث شده در این خصوص ضعف داشته باشیم. یکی از دلایل مطالبات معوق بانک‌ها نبود همین موسسات رتبه‌بندی است. ما باید بدانیم که اعتبارسنجی باید خارج از بانک‌ها رخ دهد و بانکی که می‌خواهد وام بپردازد اعتبار شخص وام ‌گیرنده را از طریق موسسه رتبه‌بندی بین‌المللی بداند در نتیجه بازار بدهی ما نیازمند موسسه‌ای است که این رتبه‌بندی اعتباری را انجام دهد.

وی درباره نرخ‌شکنی‌ها در صنعت بیمه اظهار کرد: نرخ‌شکنی در بیمه‌های درمان تکمیلی به یکی از بلایای صنعت بیمه تبدیل شده است. بیمه مرکزی و سندیکانیز در حال بررسی راهکارهایی برای کنترل هرچه بیشتر در این بخش هستند.

صفدری درباره‌ لزوم تهیه صورت‌های مالی به روش IFRS، ادامه داد: اگر قرار باشد ما با بازارهای جهانی در ارتباط باشیم باید استانداردهای بین‌المللی حسابداری را رعایت کنیم و صورت‌های مالی‌مان را براساس علم روز تنظیم کنیم. در حال حاضر در مدت دو سال اخیر ما بالغ بر ۱۰۰ هیات خارجی را دیده‌ایم اما برای ارتباط با آنها نیاز به صورت‌های مالی با استانداردهای بین‌المللی داریم.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود