امروز: چهارشنبه، 19 دی 1403
08/1 1397

رئيس كل بيمه مركزي؛ ليست شركت هايي كه مجاز به صدور بيمه شخص ثالث نيستند تا يك ماه آينده اعلام مي شود.


طبق دستورالعمل اجرایی ماده ۵ شرکتهایی که توانگری ۱ و ۲ داشته باشند و سرمایه هاي آنها به ۱۵۰ میلیارد رسیده باشد و در بخش خسارت ها داراي عملكرد قابل قبول باشند مي توانند در زمينه فروس ثالث اقدام كنند. در همين راستا سليماني اعلام كرد كه بررسي ها به پايان رسيده و تا ماه آينده فهرست شركت هايي كه مجاز به فروش باشند اعلام مي شود.
غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی  در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت كه تبديل ريال به ارز هزينه سنگيني را براي شركت هاي بيمه تحميل مي كند و. تغییرات نرخ ارز اثر خوب و مثبتی بر روی  شرکت های  بیمه ای ندارد.
وي اذعان دارد كه بيمه ها قرار بود از نرخ آزاد استفاده كنند اما با هماهنگی  بانک مرکزی  به دلیل خسارت های ایجاد شده و هزینه های بالای آن برای شرکت های بیمه ارز آزاد به ارز نیمایی شد.

وي با بيان اينكه در حال رايزني در اين زمينه و تعديل نرخ هستيم اضافه كرد كه تلاش مي كنيم در سال ۹۷ ارز نیمایی باشد و نیز تعدیلي انجام دهيم که اگر این قضیه اتفاق نیفتد باید از سال ۹۸ اجرایی گردد.

سليماني مي گويد؛ در حاضر بحث جدی که  بیمه مرکزی به دنبال آن است ادغام شرکت ها بیمه ای است تمی توانند اصلاح ساختار داشته باشند.

نظارت میدانی، مالی و علمی را به صورت جدی دنبال می کنیم

صنعت بیمه با نوسانات ارزی تحت تاثیر قرار می گیرد و طبیعی است وقتی پوشش بیمه ای ارزی صورت می گیرد طبیعتا نرخ و شرایط هم باید از نرخ ارز دریافتی صنعت بیمه، تبعیت کند.

سلیمانی که در نشست خبری در حاشیه همایش و نمایشگاه کیش اینوکس سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: هم اکنون مبنای مبادلات مالی بین المللی ما در صنعت بیمه "ارز نیمایی" است و تلاش می کنیم با اتخاذ تمهیداتی تمامی ریسک ها را تحت پوشش قرار بدهیم.

رییس کل بیمه مرکزی نگاه ویژه صنعت بیمه به بازار سرمایه را از عوامل توسعه این صنعت دانست و افزود: تعامل صنعت بیمه و بازار سرمایه اصلی ترین رکن توسعه ای صنعت بیمه است و ما با برپایی جلسات متعدد با سازمان بورس و اخذ تاییدیه کمیته فقهی این سازمان به زودی اوراق بهادار بیمه ای را عرضه خواهیم کرد.

رییس شورای عالی بیمه، کنترل نهاد ناظر در حوزه فعالیت صنعت بیمه را یک ضرورت آشکار دانست و گفت: بیمه مرکزی در کنار حمایت از شرکت های بیمه ای مباحث نظارتی را با ابزارهای دقیق مورد بررسی قرار می دهد و با شناسایی ریسک های مربوط به بنگاه های اقتصادی از مشکلات احتمالی پیشگیری می کند.

وی افزود: نظارت میدانی، مالی و علمی را به صورت جدی دنبال می کنیم چرا که اعتقاد داریم ماموریت نهاد ناظر، بازرسی از شرکت ها نیست بلکه نظارت بر کیفیت عملکرد صنعت بیمه است.

دکتر سلیمانی ازسندیکای بیمه گران به عنوان یک نهاد اثرگذار و پویا در صنعت بیمه یاد کرد و بر ضرورت واگذاری ماموریت های جدی تر به این مجموعه تاکید کرد.

وی حضور پررنگ تر رسانه های گروهی را در حوزه اطلاع رسانی و شناساندن ظرفیت ها و قابلیت های این صنعت بسیار تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم احساس آرامش و امنیت را در قالب پوشش های بیمه ای به مردم معرفی کرده و آنها را با مزایای بیمه، آشنا کنیم قطعا شاهد افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور خواهیم بود.

دکتر سلیمانی در پایان با تاکید بر این مساله که سرمایه های صنعت بیمه متعلق به همین صنعت است از شرکت های بیمه خواست تا با توجیه سهامداران خود آنان را به پذیرش اصول بنگاه داری در صنعت بیمه، ملزم کنند.

گفتنی است در پایان این نشست خبری، دکتر سلیمانی در جمع مدیران عامل شرکت های بیمه نیز حاضر شد و با آنان در خصوص آخرین تحولات صنعت بیمه به گفتگو پرداخت.




.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود