امروز: دوشنبه، 17 دی 1403
08/14 1398

 گروه سایبان- در آستانه ۱۵ آبان و طلیعه هشتاد و پنجمین سالگرد تاسیس بیمه ایران، کمیسیون ملی یونسکو نخستین گواهی قدمت این نهاد معتبر بین المللی را به بیمه ایران اعطا کرد.اما این گواهی چیست و چرا سایر شرکت های بیمه نمی توانند آنرا دریافت کنند؟





 به گزارش رازپول، در مراسمی به همین منظور با حضور آقایان دکتر ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، دکتر رضایی سرپرست بیمه ایران و جمعی از مدیران ارشد دو نهاد که در محل ساختمان کمیسیون ملی یونسکو در تهران برگزار شد، برای نخستین بار در ایران، «گواهی قدمت و ثبت در خاطرات جمعی» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به شرکت سهامی بیمه ایران اعطا شد.


حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در این مراسم با اشاره به اینکه اهدای نشان قدمت، گواهی ثبت در خاطره جمعی است اظهار داشت: باعث خوشحالی است که این گواهی را به یک شرکت بیمه اهدا می کنیم که باعث امنیت خاطر است . اگر نعمت امنیت نباشد هیچ استعدادی شکوفا نمی شود و امنیت و آسایش روانی از کارکردهای بیمه هاست.
تجربه بیمه را شما ایرانی و بومی و اسلامی کردید و این هنر ایرانی هاست .


وی ادامه داد: ایرانیان در تاریخ آموزگار بودند و آنجا که تجربیات دیگران را آوردند با نگاه بومی تجربه ای جدید را رقم زدند. فلسفه یونانی وقتی به ایران آمد شد فلسفه ایرانی اسلامی خلق شد و ما در این بخش مقام آموزگار بازی جهان قرار گرفتیم.


دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران عنوان کرد: ۵ سال بعد اختراع سینما، این هنر به ایران آمد اما ایرانی ها سینما را به هنری متفاوت تبدیل کردند و امروز دنیا به دنبال نگاه سینمای ایران است.



ایوبی توضیح داد: بیمه وسیله و راهی برای انتقال نگاه و حکمت ایرانی در زمینه امنیت و آسایش است.
وی گفت: کار یونسکو شناسایی سرمایه های نهفته در جهان و معرفی و ارزشگذاری آن است.
عمر بیمه ایران بیشتر از یونسکو است و در این جهان پرشتاب که تجربه ها در حال انباشته شدن است و مردم کمتر به داشته های تاریخی توجه می کنند یونسکو به دنبال این است که توجه ها را به این تاریخ جلب کند.
وی تاکید کرد: جنگل های هیرکانی یک داشته جهانی است و همه باید به آن کمک کنیم و امروز نمی توان با جنگل هیرکانی هرکاری کرد.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران تاکید کرد: امروز قرعه به نام بیمه ایران افتاد و از امروز کنار شما هستیم و به عنوان کمیسیون ملی یونسکو موظف به انتقال تجربه شما به جهان پیرامون خود هستیم .


ایوبی اظهار داشت: این جهان از ما برای انتقال تجربیات در زمینه های مختلف از تمدن ایرانی انتظار دارد. همچنین موظفیم کمک کنیم تجربه های جهان کنونی را به شما منتقل کنیم .
در برگزاری کارگاه ها و انتقال دانش دیگر کشورها کمک می کنیم و امیدوارم بتوانیم رسالت خود را در بومی سازی بیمه گسترش دهیم تا مردم با خاطری آسوده تر زندگی کنند.


دکتر امیر روشن معاون ارتباطات و امور مشارکت‌های کمیسیون ملی یونسکو-ایران نیز در ابتدای این‌مراسم با اشاره به اینکه نشان قدمت گواهی ثبت در خاطره جمعی است عنوان کرد: هدف ما این بود که ۱۵ آبان به عنوان سالروز تاسیس بیمه ایران شاهد اعطای نخستین گواهی قدمت به این بیمه از سوی کمیسیون‌ملی یونسکو باشیم.


وی ادامه داد: معتقدیم هر قدمتی وجود دارد کیفیتی مستتر است و امیدوارم اهدای این نشان، سرآغاز همکاری یونسکو و بیمه ایران باشد و در کنار بیمه ایران باشیم.
محمد رضایی سرپرست بیمه ایران نیز در این مراسم اظهار داشت: اهدای اولین گواهی قدمت را از سوی کمیسیون که مصادف با ۸۵ سالگرد تاسیس بیمه است به مردم و همکاران تبریک می گویم.


وی ادامه داد: صنعت بیمه در اختیار کشورهای توسعه یافته بود اما ۸۵ سال پیش براساس استعدادها و نیروهای بومی، این دانش بومی شد و امروز سرآمد بیمه در منطقه است.
سرپرست بیمه ایران تاکید کرد: تامین اجتماعی و خدمات درمانی و بسیاری از این اتفاقات با ورود بیمه ایران در کشور شکل گرفت. بیمه یک پدیده استراتژیک است و بیمه ایران بیمه ای استراتژیک است و دین بیمه قدمت جاودانه و خدمت صادقانه است‌ .


سید ناصر مبرقعی عضو هیات مدیره نیز در این مراسم اظهار داشت: به نوبه خود از کمیسیون ملی یونسکو بابت اهدای نشان قدمت به بیمه ایران تشکر می کنم.
تحقق این اتفاق مبارک محبت دوستان در کمیسیون ملی یونسکو-ایران بود
وی ادامه داد: تعابیر مختلفی را درباره بیمه شنیده بودیم؛ بیمه را به عنوان علم و دانش و صنعت دیده بودم و اشاره دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران به اینکه بیمه به مثابه یک هنر می تواند باشد تعبیری جدید بود که با عشق همراه است.
وی ادامه داد: تنها شرکت بیمه ای هستیم که هدف تاسیس ما تامین آرامش مردم ایران است و این مهم در اساسنامه بیمه ایران ذکر شده است.
مبرقعی افزود: توسعه ارزش های انسانی سنتی خوب است و مطمنا این اتفاق برکات خوبی را برای مردم ما خواهد داشت.



گواهی قدمت خاطرات جمعی یونسکو چیست؟

کمیسیون ملی یونسکو در جهت تحقق اهداف خود، حفظ ارزشهای فرهنگی و ارج نهادن به فعالیت های مستمر و دامنه دار اقتصادی که در اشاعه فرهنگ می‏آفرینند ،ثبت قدمت کسب و کارها و برندهای دارای حسن سابقه تاریخی را در قالب گواهی قدمت در دستور کار قرار داده است. هدف از اعطای این گواهی ایجاد هویت جهانی و ملی برای کسب و کار ها و ارزشهایی است که بنگاههای کوچک و بزرگ در طول سالیان متمادی حضور در عرصه کار و کارآفرینی بوجود آورده‏اند و با حضور خود در حافظه اجتماعی مردم حک شده‏اند ، این گواهی به بنگاههایی تعلق می‏گیرد که بیش از دو نسل (۴۰ سال) به فعالیت اقتصادی مشغول هستند.


این کمیسیون ملی به عنوان یک مرجع اصلی ثبت آثار ملموس و ناملموس بر آن شده تا به بنگاه‌ها و کسب و کارهایی که بیش از دو نسل (۴۰ سال) دارای قدمت هستند، را در فرآیندی تاریخی، رصد و در راستای هویت سنجی در قالب ” گواهی قدمت ” آنان را در حافظه قدمت جمهوری اسلامی ایران ثبت نماید.


این گواهینامه به عنوان سندی تاریخی، در سایت این کمیسیون ثبت و ضبط خواهد شد و مرجعی رسمی در جهت اثبات قدمت و ارزش بنگاه‏های قدیمی خواهد بود. این گوهینامه تاییده‌‏ای است بر صحت و سقم سبقه آن بنگاه اقتصادی که علاوه بر ایجاد جایگاه بین المللی و بهبود ارتباطات در عرصه جهانی، تاثیر مستقیم بر فعالیت های برندینگ، تبلیغات، بازاریابی و بازارسازی دارد. این گواهی نامه اثبات تمامی ادعاهای تاریخی است که به مخاطبان منتقل شده است و به تمام باورهای آنها صحه می‏‌گذارد.


 این گواهی بعد از بازرسی‏‌های میدانی و بررسی مستندات ارائه شده به صورت فیزیکی و در قالب صفحه‌ای هوشمند ، صادر خواهد شد و در سایت یونسکو قابل دسترسی می‏‌باشد.


البته داشتن گواهی قدمت به منزله اجازه دارنده گواهی برای استفاده از آرم کمیسیون ملی یونسکو در بسته بندی محصول، تبلیغات و اقلامی از این دست نمی‌باشد. استفاده از تصویر گواهی نامه در تبلیغات بلامانع است.



از آنجاکه، همواره حسن شهرت یکی از اصلی ترین الزامات همکاری با سازمان های جهانی است، کمیسون ملی یونسکو – ایران بصورت مستمر بر حسن شهرت دارندگان گواهی قدمت نظارت خواهد کرد و هردو سال نیز به صورت رسمی با اعزام هیات ممیزی برای صدور مجدد گواهی قدمت اقدام می نماید.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود