امروز: دوشنبه، 24 دی 1403
01/16 1400

 گروه سایبان - در جلسه روز گذشته مدیران عامل شرکتهای بیمه که در سایه شرایط کرونا با رئیس کل بیمه مرکزی برگزار شده و با سرعت به اتمام رسیده هدف صنعت بیمه برای 1400 رقم 110 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.


به گزارش رازپول دکتر غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی که در جمع مدیران عامل صنعت بیمه و اعضای هیات عامل نهادناظر سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: حق بیمه تولیدی صنعت بیمه به عدد ۸۲ هزار میلیارد رسیده که در صورت ادامه این روند سهم بیشتری از بازارهای مالی کشور به این صنعت اختصاص خواهد یافت. به عبارت دیگر حق بیمه تولیدی صنعت 36.8 درصد رشد داشته  و البته عنوان نکرده که چه مقدار ازا این حق بیمه مرهون افزایش تورم است . او هدف صنعت بیمه برای سال جاری را 110 هزار میلیارد تومان عنوان کرده است که با توجه به تورم قابل دست یابی خواهد بود.

وی رقم خسارت پرداختی صنعت را 43 هزار میلیارد تومان عنوان کرده است و مدیران عامل را در موضوع بیمه های درمان به توجه و مراقبت بیشتری دعوت کرده است چراکه صنعت بیمه در سال گذشته بالغ بر 15 هزارمیلیارد تومان حق بیمه تولید کرده و 11 هزار میلیارد تومان خسارت داده است و نسبت خسارت درمان به 75درصد رسیده است.

رئیس کل در این جلسه نسبت خسارت سال 99 را بالغ بر 53درصد عنوان کرده.

سلیمانی البته از ارزیابی شرکت های بیمه در شاخص های تعریف شده سخن به میان آورده که اذعان داشته که نتیجه آن اعلام خواهد شد . البته ظاهرا در جلسه عنوان شده که بیمه های خاورمیانه و تجارت نو در رشد فروش در سال گذشته رتبه های برتر صنعت را به دست آورده اند.


رئیس کل به توافقات ایران و چین و سایر گشایشات پیشرو نیز اشاره داشته و تاکید کرده است که شرکت های بیمه برای ورود به فضای جدید باید با آماده سازی زیر ساخت ها و آموزش کارکنان حرکت کنند. او فعالیت در قالب شرکت های مشترک و بررسی فعالیت های صنعت بیمه در خارج از مرزها را مورد توجه قرارداده است.

او به سرمایه گذاری در حوزه های دارایی های مولد اشاره کرده و پروژه گلستان بیمه ایران را یکی از پروژه های موفق در این زمینه عنوان کرده و از مدیران عامل خواسته در سرمایه گذاری های مولد حرکت کنند. او اشاره کرده که این پروژه برای بیمه ایران ارزش افزوده مطلوبی را ایجاد کرده است.


سلیمانی از مدیران عامل خواسته تا در حوزه روابط عمومی ها نگاه فعالانه تری داشته باشند و روابط عمومی های صنعت متناسب با خسارت های پرداختی به بسط و توسعه اقدامات صنعت بپردازند. او گلایه داشته که به اندازه ای که صنعت فعالیت دارد و خسارت می دهد به مباحث پرداخته نمی شود.

تسعیر نرخ ارز در این جلسه از جمله سوالات مدیران عامل بوده است و موضوع منشا این ارزها  و تسعیر آن با نرخ نیما از جمله موضوعات مطرح در جلسه بوده است.

 

رئیس کل بیمه مرکزی با ابراز رضایت از عملکرد شرکت ها در سال ۱۳۹۹ نسبت به ضرورت توجه بیشتر به توسعه بیمه های زندگی در کشور تاکید کرد و گفت: راه اندازی شرکت های متعدد تخصصی در حوزه بیمه های زندگی از جمله ابزار مهم برای افزایش ضریب نفوذ این رشته آینده نگر و حمایتی یک ضرورت آشکار است.

وی اظهار داشت: میزان سرانه حق بیمه و همچنین پوشش های متعدد بر آن از رشد خوبی برخوردار بوده اما با توجه به معیارها و استانداردهای جهانی هنوز ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه صنعت بیمه در کشور وجود دارد.

دکتر سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت تحقق شعار سال ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: امنیت بخشی به فضای تولید در کشور از ماموریت‌های جدی صنعت بیمه است که خود از مصادیق رفع موانع تولیدی نیز به شمار می روند.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: تسهیل در امر خدمات رسانی و فراهم سازی فضای مطلوب برای تولیدکنندگان و همچنین توجه بیشتر به بیمه‌های اعتباری ، موسسات تضمین بیمه ای و رشته های دیگر بیمه‌ای از بسترهای لازم برای تحقق شعار امسال محسوب می شوند.


رئیس شورای عالی بیمه از ضرورت بازسازی و احیای ظرفیت های بیمه ای در کشور برای مشارکت صنعت در تحقق شعار سال خبر داد و گفت: کاهش زمان صدور مجوزهای بیمه ای در حوزه طرح های نوین، حذف تدریجی امضای طلایی، کوتاه شدن فاصله بین وقوع حادثه و پرداخت خسارت، حمایت از بنگاه های تولیدی و حذف موانع بروکراسی از جمله راهبردهای نهاد ناظر و صنعت بیمه است.

غلامرضا سلیمانی از همکاری های منطقه ای و فرامنطقه ای به عنوان فرصت طلایی برای صنعت بیمه یاد کرد و گفت: شناسایی و مذاکره با شرکت های خارجی و حضور در مناسبات بیمه ای به خصوص در بخش بیمه اتکایی، میزان پرتفوی و ضریب نفوذ بیمه را به شکل محسوسی افزایش خواهد داد.

وی به موانع و راهکارهای تعامل بین المللی اشاره کرد و افزود: ارتباط عمیق و سودمند با کشورهای پیشرفته دنیا در گرو تکمیل زیرساخت های توسعه ای و حرکت پرشتاب در مسیر دیجیتالی، هوشمندسازی و خدمات الکترونیکی بیمه ای است.


رئیس کل بیمه مرکزی کسب رتبه نخست فن آوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی را برای سومین سال پیاپی از نشانه های بارز اراده صنعت بیمه در امر توسعه الکترونیکی یاد کرد و گفت: افتخار دریافت جایزه نخست از دست رئیس جمهور برای تمامی ارکان صنعت بیمه، ارزشمند است و با تکمیل فعالیت سامانه های الکترونیکی صنعت بیمه و تقویت بخش های مرتبط با پرداخت آنلاین خسارات، ادامه این روند دور از دسترس نخواهد بود.


رئیس شورای عالی بیمه با اعلام این مطلب که روابط عمومی ها باید صدای شفاف صنعت بیمه باشند، خاطرنشان کرد: رصد اخبار و تحلیل افکار عمومی از مأموریت‌های مهم روابط عمومی های صنعت بیمه به شمار می رود و بیان اندک خدمات بیشمار این صنعت به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: روابط عمومی های صنعت بیمه ماموریت دارند که مردم را از دامنه وسیع خدمات بیمه ای در بخش‌های درمان، حوادث، مسئولیت و رشته‌های دیگر بیمه ای آگاه کنند تا نگاه تک بعدی به رشته بیمه شخص ثالث اصلاح شود.

رئیس کل بیمه مرکزی در همین راستا تاکید کرد: بخش مهمی از دستیابی به افق‌های پیش بینی شده در بخش های ضریب نفوذ بیمه و افزایش پرتفوی صنعت بیمه در امر آگاهی بخشی خلاصه می شود.

دکتر سلیمانی در بخش پایانی سخنان خود از بازار سرمایه به عنوان فرصت سودآوری و ترغیب سرمایه گذاران و سهامداران نام برد و اظهار داشت: اگر نقدینگی های صنعت بیمه در مناسب ترین مسیر ممکن سرمایه گذاری شود استقبال سهامداران از سپردن منابع مالی خود به شرکت های بیمه چند برابر خواهد شد.

وی در همین خصوص به اهمیت سرمایه گذاری صنعت بیمه در تمامی بازارهای قانونی کشور نیز اشاره کرد.


گفتنی است در این دیدار دکتر سید محمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران عامل شرکت های بیمه به طرح دیدگاه ها و برنامه های خود پرداختند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود