امروز: سه شنبه، 18 دی 1403
04/31 1396


گروه بازار پول -  مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت با حضور حدود ۸۰ درصد سهامدار برگزار و صورت های مالی این بانک برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ تصویب شد.

 

به گزارش رازپول به نقل از  روابط عمومی بانک ملت، در این مجمع که به ریاست محمد بیگدلی، رییس هیات مدیره و نظارت آقایان مرادپور و خالق، نمایندگان سهامداران عمده و منشی گری نورمحمدحسینی رییس اداره کل حقوقی بانک ملت برگزار شد، گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی مذکور از سوی دکتر هادی اخلاقی فیض آثار قرائت شد و با اکثریت آرا، مورد تایید سهامداران قرار گرفت.

تصویب گزارش حسابرس، انتخاب سازمان بازرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی، تعیین روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه های کثیرالانتشار برای درج آگهی های مجمع از دیگر مصوبات جلسه مجمع عمومی عادی سالانه بانک ملت بود.


بر اساس این گزارش، بانک ملت در سال مالی ۱۳۹۵ موفق به شناسایی ۳.۹۸۳ میلیارد ریال سود خالص شده  و در اغلب شاخص ها، رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.

در عین حال، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک ملت نیز که قرار بود در همین روز و با دستور کار انتخاب اعضای هیات مدیره، برگزار شود به تاریخ دیگری موکول شد که پس از تعیین تاریخ دقیق، از طریق روزنامه های کثیر الانتشار مجمع ، سایت کدال و سایت اینترنتی این بانک اطلاع رسانی خواهد شد.


محمد بیگدلی، رییس هیات مدیره و رییس مجمع عمومی عادی سالانه بانک ملت در این مجمع با ارائه تصویری از اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۵، افزایش فروش نفت و به تبع آن رشد اقتصادی بالای کشور را از تبعات اجرایی شدن برجام خواند و گفت: در عین حال بازار سرمایه نتوانست همگام با رشد اقتصادی کشور، حرکت کند و شاخص کل بورس در سال گذشته با ریزش رو به رو شد که امیدواریم با تدابیری که در سال جاری اندیشیده می شود، این بازار حرکت صعودی خود را از سر بگیرد.


بیگدلی کاهش نرخ تورم و روند نزولی نرخ نفت را باعث کاهش سود اغلب شرکت های بورسی در سال گذشته خواند و اظهار داشت: انتشار گزارش های پیش بینی بودجه این شرکت ها در اسفندماه سال گذشته، نویددهنده وضعیت مساعدتری برای فعالان بازار سرمایه در سال جاری است.


وی، کاهش قیمت تمام شده پول، فروش دارایی ها و تنظیم شبکه شعب را از اقدامات مهم بانک ملت در سال ۱۳۹۵ ذکر کرد.

بیگدلی با بیان این نکته که بانک ملت نیز برنامه های خوبی را برای سال جاری تدارک دیده است، اظهار امیدواری کرد که به مدد تلاش کارکنان و تحقق اهداف این برنامه ها، منافع ذینفعان این بانک در سال جاری، بیش از پیش تامین شود.


اخلاقی فیض آثار، مدیرعامل: بانک ملت پارسال ۳۹۸۳ میلیارد ریال سود خالص شناسایی کرد

 مدیرعامل بانک ملت از شناسایی سه هزار و ۹۸۳ میلیارد ریال سود خالص در این بانک برای سال مالی ۱۳۹۵ خبر داد و گفت: در سال گذشته بابت هر سهم بانک ملت ۸۰ ریال سود محقق شده و نرخ بازده حقوق صاحبان سهام این بانک از ۰.۶ درصد در سال ۹۴ به ۶.۳ درصد در سال ۹۵ افزایش یافته است.

   اخلاقی فیض آثار در مجمع عمومی عادی سالیانه این بانک برای بررسی صورت های مالی مربوط به سال مالی ۱۳۹۵ گزارش عملکرد هیات مدیره را قرائت کرد و افزود: حجم متوسط روزانه معاملات سهام بانک ملت در سال گذشته نسبت به سال ۹۴، سه برابر شده است.

وی به رشد ۵.۳ درصدی دارایی ها و رشد ۷.۶۴ درصدی حقوق صاحبان سهام بانک ملت در سال ۹۵ اشاره کرد و اظهار داشت: سود خالص بانک نیز از ۳۸۹ میلیارد ریال در سال ۹۴ به سه هزار و ۹۸۳ میلیارد ریال در سال ۹۵ افزایش یافته که نشان دهنده رشد حداقل ۱۰ برابری سود هر سهم است.

دکتر اخلاقی با بیان این نکته که بانک ملت به عنوان یک بنگاه اقتصادی در پی کسب سود حداکثری برای ذینفعان است، اضافه کرد: تمرکز بر حوزه بین الملل، تاکید بر مشتری مداری و مراوده هوشمند با مشتریان، ارتقای کارایی حوزه اعتباری، تاکید بر مولدسازی دارایی ها، تجهیز بهینه منابع از منظر هزینه ها، کاراسازی کانال های فروش و توسعه و توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان مهم ترین مولفه و عامل تحقق برنامه ها، از محورهای فعالیت بانک در سال گذشته بوده است.


وی با تاکید بر این نکته که تعداد روابط کارگزاری بانک ملت از ۴۵ مورد در سال ۹۴ به ۱۴۱ مورد در پایان سال گذشته و بیش از ۱۶۰ مورد در مقطع کنونی افزایش یافته است، ادامه داد: برنامه ریزی برای تاسیس شعب جدید در سایر کشورها، ارتقای فعالیت شعب بانک در ترکیه و ارمنستان، اخذ مجوز فعالیت مجدد شعبه بانک ملت در کشور کره جنوبی، اخذ مجوز فعالیت شعبه بانک در گرجستان و اخذ مجوز فعالیت مجدد فی بانک مالزی به عنوان بانک متعلق به بانک ملت، از جمله فعالیت های بانک ملت در سال گذشته بوده است و در همین راستا، شعب بانک در ترکیه و ارمنستان، رشدی بالغ بر ۴۰۰ درصد را تجربه کرده اند.

مدیرعامل بانک ملت از رشد چشمگیر حجم فعالیت های ارزی این بانک در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: رشد ۱۳۰۰ درصدی مبلغ گشایش اعتبارات اسنادی و سه تا چهار برابر شدن تعداد اعتبارات اسنادی گشایش یافته، رشد ۲۴۰ درصد مبلغ حواله های صادره و به طور کلی رشد ۴.۲ برابری حجم عملیات ارزی بانک از جمله موفقیت های بانک ملت در سال گذشته است.

به گفته وی، حجم عملیات ارزی بانک ملت در سال ۹۴ معادل دو میلیارد و ۸۸۹ میلیون دلار بوده که این مبلغ در سال گذشته به ۱۲ میلیارد و ۱۵۶ میلیون دلار رسیده است.

دکتر اخلاقی به رشد ۲۳۵ درصدی مبلغ ضمانتنامه های ارزی صادره هم اشاره کرد و گفت: میزان ضمانتنامه های ارزی صادره در سال ۹۴ معادل ۳۶ میلیون دلار بوده که این رقم در سال ۹۵ به ۱۲۳ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی با اشاره به رتبه نخست بانک ملت در سهم از منابع ارزی و همچنین تسهیلات اعطایی از محل منابع داخلی به فعالان ارزی، اضافه کرد: مدیریت منابع و مصارف ارزی با لحاظ ریسک نوسانات نرخ ارز، اصلاح و به روزرسانی فرآیند گشایش اعتبارات اسنادی، توزیع ظرفیت ارائه خدمات ارزی از طریق افزایش روابط کارگزاری، فعال سازی مجدد فی بانک مالزی، ایجاد شعبه در گرجستان و گسترش فعالیت های بانک در اسپانیا، ایتالیا و هندوستان از جمله برنامه های بانک در حوزه بین الملل برای سال جاری است.

مدیرعامل بانک ملت، رشد ۱۵.۳ درصدی دارایی های مولد، رشد ۹۲۳ درصدی سود خالص، رشد ۹۰۰ درصد سود هر سهم، رشد ۱۰.۴ درصدی مصارف، رشد ۶.۳ درصدی منابع ریالی و رشد ۶.۹ درصدی سپرده های ریالی را از جمله موفقیت های بانک ملت در سال گذشته خواند و گفت:  درآمدهای مشاع بانک در سال گذشته حدود ۱۸ درصد رشد، فروش املاک و دارایی ها ۷۲ درصد رشد داشته و بازده سرمایه گذاری های بانک ۶۰ درصد بوده است.

وی فروش ساختمان جام به عنوان بزرگ ترین دارایی بانک، واگذاری و فروش املاک و اموال مازاد، واگذاری سهام شرکت به پرداخت که به افزایش چشمگیر سود سهام بانک منتهی خواهد شد و ساماندهی و تعیین تکلیف شرکت های ناکارآمد همچنین طراحی ابزارهای جدید وصول مطالبات، از جمله اقدامات بانک در سال ۹۶ بوده و خواهد بود.

دکتر اخلاقی از کاهش ۲.۸ درصدی قیمت تمام شده پول در بانک ملت و کاهش آن از ۱۷.۸ درصد سال ۹۴ به ۱۵.۳ درصد در سال ۹۵، خبر داد و گفت: با وجود کاهش قیمت تمام شده، منابع بانک با رشد ۶.۳ درصدی رو به رو شده و منابع حساب های جاری بانک ۳۳ درصد بیشتر شده است.


به گفته وی، سهم سپرده های ارزان قیمت از کل سپرده های بانک ملت از ۱۷.۸ درصد در سال ۹۴ به ۲۱ درصد در پایان سال گذشته افزایش یافته است.

وی به رشد قابل ملاحظه بانک ملت در صدور انواع کارت های الکترونیک، تعداد مشتریان اینترنت بانک و همراه بانک اشاره کرد و افزود: خدمات غیرحضوری بانک در سال گذشته تا ۲۰ درصد رشد داشته و همه این موفقیت ها جز به دستان توانای نیروی انسانی بادانش بانک امکان پذیر نبوده است.

مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر لزوم ارتقای مهارت های نیروی انسانی بانک، از راه اندازی مراکز ارزیابی و استعدادیابی، استقرار و توسعه نظام مدیریت عملکرد و طراحی نظام تایید صلاحیت حرفه ای کارکنان خبر داد.


.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود